mail@psykologcare.dk | Ring til mig på 4019 0019

Tilbagemelding fra klienter

 • Politi og Kriminalforsorg

  “Du har en sjælden professionel mestring og formår at møde vores medarbejdere i øjenhøjde, hvad end det gælder “en til en terapi” eller defusing/ de briefing af større grupper af medarbejdere. Din indsats I forhold til de mange ekstreme krise situationer der desværre er I vores job, har gjort en stor forskel. Det skal du have tak for. HR- Direktoratet for Kriminalforsorgen.”

 • Andrea Vagn Jensen (skuespiller)

  “De coaching samtaler jeg har haft hos dig… jeg ved ikke hvor jeg ville være uden … Sikkert på vej , men de har gjort at nu er jeg allerede fremme , det har været så fint at nå et spadestik dybere og komme hurtigere videre, Tak.”

 • Dansk Industri DI

  “Tak for professionel indsats. De berørte medarbejdere har været særdeles tilfredse med din indsats så tak og ros fra HR- i Dansk Industri.”

 • Uffe Elbæk (politiker)

  “Du repræsenterer for mig grænseløs ærlighed ,og dermed også mulighed for at nå ud til de fjerneste regioner af bevidstheden i selskab med dig. Den oplevelse er unik og ofte alt for sjælden men sammen med dig har jeg oplevet den igen og igen. Akkompagneret med uendelig megen latter. Hvor befriende!”

 • Bodil (Jurist)

  “Psykologiens verden er et for de fleste ukendt land indtil den dag man får brug for hjælp! Alle har vi frekventeret ”den almindelige læge” i årevis både i barndommen og som voksen, men når noget brænder på oppe i hovedet får man brug for psykologen. jeg vil gerne sige tak for den hjælp jeg har fået hos dig. Kort og kontant førte du mig ud af depressionens mørke og hen til en bedre og stærkere og klarere tænkende Jurist- Bodil end jeg var før jeg kom. Jeg er målløs over den effektivitet der ligger i dit virke for jeg troede at intet kunne få mig ud af det sorte hul. Jeg har fået redskaber og fornyet energi, tusind tak….og du ved hvad jeg mener, når jeg siger, jeg håber ikke at vi ses igen. :-)”

CHRISTIANSHAVN

Leif Ascanius Sol ApSWilders plads 9a 1.
sal th

1403 Christianshavn
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Christianshavn

FREDERIKSBERG

Leif Ascanius Sol ApSPeter Bangs Vej 1
4. sal - Bygning 8 - Klinikrum 18
2000 Frederiksberg
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Frederiksberg

KØBENHAVN K

Leif Ascanius Sol ApSFarvergade 27

1463 København K
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling I København K