Jeg er specialist i stress og stresscoaching, og tilbyder en systemisk indgang til stressbehandling, som er en effektiv form for hjælp til at afhjælpe stress og til at forebygge stress.

[su_row]
[su_column size=”1/2″]

Hvad er stress?

Stress findes i mange former, men stress er faktisk ikke en sygdom i sig selv. Stress er i virkeligheden en helt naturlig og hensigtsmæssig psykofysiologisk reaktion (alarmtilstand), der oprindeligt er forbundet med vores mulighed for at overleve.

Men; vedvarende langvarig stress kan være en risikofaktor for at udvikle helbredstruende problemer – herunder fysiske og/eller psykiske sygdomme. Derfor kan det være en stor fordel at få hjælp til at håndtere sin stress i tide. [/su_column]
[su_column size=”1/2″] psykolog stress [/su_column]
[/su_row]

Hvad kan en psykolog gøre ved stress?

En psykolog kan hjælpe dig med at hjælpe dig selv. Det betyder, at hvis du først har konsulteret en psykolog med din stress, vil du få nogle redskaber til at håndtere den, som du efterfølgende selv vil kunne benytte resten af livet. Det er derfor ikke kun umiddelbart en god investering for dit helbred at opsøge en psykolog, hvis du har mistanke om stress – det er en investering for livet.

Akut stress kræver akut psykologhjælp

Hvis din akutte stress ikke skal risikere at udvikle sig til et traume, kræver det, at du får behandlet din stress af en psykolog. Akut stress opstår blandt andet ved traumatiske situationer som fx dødsfald, ulykker, vold eller sygdom, hvor du med ét føler, at du mister overblikket og ikke har de fornødne ressourcer til at håndtere oplevelsen.

Din reaktion til en voldsom oplevelse kan føles uvant og fremmed – du er måske endda i en tilstand af chok. Det bedste du kan gøre, er at tage kontakt til en professionel. Også selvom du er i tvivl om, hvordan du har det. En psykolog kan hurtigt afgøre, om du har stress, og i så fald hjælpe dig med at håndtere det korrekt.

Jeg har gennem mit arbejde i krise-beredskabet stor erfaring med de mange forskellige følelser der opstår efter traumatiske hændelser og sammen finder vi netop din vej til at komme igennem – og styrket ud på den anden side.

Bestil tid til at blive stressfri

Kontakt mig allerede i dag på 40 19 00 19 og hør mere om, hvordan stressbehandling kan hjælpe dig med at håndtere stressede situaitoner.

Åbningstider
Mandag – fredag: 09.00 – 18.00
CVR-nr. 25260783