mail@psykologcare.dk | Ring til mig på 4019 0019

Psykolog-praksis på Christianshavn

I min praksis placeret centralt på Christianshavn Torv, tilbyder jeg en række forskellige konsultationer, der alle kan hjælpe dig med at komme tilbage til det gode liv efter svære begivenheder. Jeg yder rådgivning indenfor områder som stress, traumer og krisehåndtering – men også indenfor hvad end emne, du har behov for hjælp til.

Det vigtigste i min praksis er tillid og tryghed. Jeg sætter en ære i, at mine klienter føler sig trygge og sikre på, at der bliver taget sig godt af dem. Dette sørger jeg for ved at tilrettelægge et individualiseret forløb, så du er sikker på at få den rette behandling for lige netop dig og dine behov. Så med et behandlingsforløb i min praksis på Christianshavn er du sikret et trygt og individualiseret forløb, der kan hjælpe dig ud af dine psykiske problemer.

Hvor finder du mig?

Du finder min psykolog-praksis centralt placeret på Christianshavn Torv lige ved Christianshavn Metrostation. Med sin centrale beliggenhed er min praksis nemt tilgængelig med både metrolinje 1 og 2 og ligeledes med bus, hvor bl.a. bus 4A og 9A stopper ved det nærmeste busstoppested Christianshavn st. (Torvegade).

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40 19 00 19 eller udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at påbegynde et godt og udbytterigt forløb.

CHRISTIANSHAVN

Leif Ascanius Sol ApSWilders plads 9a 1.
sal th

1403 Christianshavn
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Christianshavn

FREDERIKSBERG

Leif Ascanius Sol ApSPeter Bangs Vej 1
4. sal - Bygning 8 - Klinikrum 18
2000 Frederiksberg
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Frederiksberg

KØBENHAVN K

Leif Ascanius Sol ApSFarvergade 27

1463 København K
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling I København K