mail@psykologcare.dk | Ring til mig på 4019 0019

Psykolog Christianshavn

Alle kan få brug for psykologhjælp

Det er de færreste, der går igennem et helt liv uden at støde på problemer eller vanskeligheder. Nogle finder selv en måde at komme igennem de svære tider på, men langt de fleste vælger at opsøge en psykolog, der er uddannet i håndteringen af psykiske udfordringer. Det er ikke kun folk med en diagnose, der opsøger en psykolog, alle kan få behov for en udenforståendes mening, når livet bliver svært.

Bor du i eller omkring Christianshavn, og står du i en situation, hvor du har brug for hjælp til at komme videre, tilbyder jeg, Leif Ascanius Sol, professionel psykologhjælp i min klinik, Psykologcare – lige ved Christianshavn Metrostation.

Psykolog Christianshavn

Internationalt psykolognetværk

Psykologcare er en del af et større netværk af danske og udenlandske psykologer, der arbejder med udvikling af mennesker såvel som organisationer. Personligt har jeg mange års erfaring med den menneskelige psyke: Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har en efteruddannelse i krisepsykologi, hvilket gør mig i stand til at løse krisehåndteringsopgaver i både ind- og udland.

Mine tidligere klienter omfatter flere store virksomheder som fx Røde Kors, DSB, Novo Nordisk og Coca Cola. Selvom jeg arbejder på internationalt plan, er min primære klientkreds dog at finde i Københavnsområdet, hvor jeg bl.a tilbyder min hjælp som psykolog på Christianshavn og Frederiksberg og til patienter på Amager, Vesterbro og i resten af Hovedstadsområdet.

Psykologcares særlige specialer

Som psykolog er jeg er specialist i traumer og stress, og tilbyder både forebyggende og behandlende konsultationer til at komme disse lidelser til livs. Ofte er der en sammenhæng mellem stress og traume, og vil du forhindre, at din begyndende stress udvikler sig til et alvorligt traume, bør du straks tackle problemet. Har du behov for akut psykologhjælp mod stress, så kontakt mig allerede i dag på telefon 40 19 00 19 – Jo hurtigere du handler, jo lettere bliver det at komme tilbage på rette fod igen.

To klinikker for fleksibel behandling

Når du har behov for en konsultation hos en kompetent psykolog på Christianshavn, står jeg klar til at tilbyde min ekspertise. Alle konsultationer foregår i behagelige omgivelser og på dine præmisser. Det er altid dig og dine individuelle problemstillinger, der er i fokus, og vi foretager os aldrig noget, du ikke føler dig fuldkommen tilpas ved.

Min klinik har lokaler på både Frederiksberg og på Christianshavn, hvilket gør det let at komme til og fra uanset hvor i byen, du kommer fra. Tag fx metroen til Christanshavn St., da denne ligger lige ved klinikken, der er placeret på Dronningensgade 48, 2. tv, 1420 København K.

Kontakt Psykologcare – Psykolog på Christianshavn

Ønsker du at høre mere om mine ydelser, eller bestille tid til en konsultation, er du altid velkommen til at kontakte Psykologcare på enten mail eller telefon. Giv mig et kald på 40 19 00 19 eller send mig en mail på mail@psykologcare.dk. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at finde tilbage til det gode, glade liv.

Psykologcare – Psykolog Christianshavn

Wilders plads 9a 1.sal th
1403 København K
31 31 31 68

CHRISTIANSHAVN

Leif Ascanius Sol ApSWilders plads 9a 1.
sal th

1403 Christianshavn
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Christianshavn

FREDERIKSBERG

Leif Ascanius Sol ApSPeter Bangs Vej 1
4. sal - Bygning 8 - Klinikrum 18
2000 Frederiksberg
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Frederiksberg

KØBENHAVN K

Leif Ascanius Sol ApSFarvergade 27

1463 København K
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling I København K