mail@psykologcare.dk | Ring til mig på 4019 0019

Psykolog Amager

En professionel samtalepartner

For nogle kan det virke grænseoverskridende at skulle se en psykolog, fordi de har en forestilling om, at det kun er folk med en diagnose, der er i behandling. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Stort set alle mennesker vil på et tidspunkt i deres liv opleve problemer, der er for store til, at de selv kan løse dem, og derfor vælger de at søge professionel hjælp i form af en psykolog. Synes man, at ordet psykolog virker afskrækkende, kan man med fordel tænke på det som en professionel samtalepartner, der kan hjælpe en med at genoprette balancen i ens liv.

Bor du i Københavnsområdet, fx på Amager, og har du behov for en professionel samtalepartner nær dig, tilbyder jeg, Leif Ascanius Sol, kompetent og behagelig psykologbehandling til rimelige priser.

Stress- og traumespecialist

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med en efteruddannelse i krisepsykologi og min virksomhed, Psykologcare, er medlem af et stort internationalt netværk af psykologer fra bl.a. Norge og USA. Selvom jeg holder mig opdateret på den nyeste forskning fra udlandet, er mit fokus dog at tilbyde psykologhjælp til patienter på Amager, såvel som i resten af Hovedstadsområdet. Jeg rådgiver og behandler i sager om parforholdsproblemer, dødsfald, depression og manglende selvværd/selvtillid, men har specialiseret mig i arbejdet med stress og traumer, som desværre påvirker utrolig mange danskeres hverdag.

Gennem mit arbejde kan jeg hjælpe dig med at blive mere bevidst om din krops signaler, så du kan blive bedre til at lytte til dem og evt. ændre adfærd, inden stressen fuldstændig overtager dit liv.

Psykolog amager

To klinikker i København

Som moderne menneske med karriere og familie føles det nogle gang som om, at der er for få timer i døgnet, til alt det man gerne vil nå, men da Psykologcare har klinik på to forskellige adresser i København, er det let at slå et smut forbi, enten før eller efter arbejde, lige meget hvor i byen man bor. Bor du fx på Amager, kan du tage Metro M2 fra Amagerbro St. og stå af på næste stop, Christianshavn St., hvorfra der kun er to minutters gang, til vi kan byde dig velkommen i vores lokaler på Dronningensgade 48 2 tv, 1420 København K.

Kontakt Psykologcare v. Leif Ascanius Sol – psykolog nær amager

Vil du høre mere om mit arbejde som psykolog, eller bestille tid til en konsultation hos Psykologcare nær Amager, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail mail@psykologcare.dk eller over telefon på 40 19 00 19. Jeg ser frem til en personlig konsultation, som tager udgangspunkt i dine individuelle udfordringer eller overvejelser, og hvor vi sammen arbejder os derhen, hvor du føler dig allerbedst tilpas.

CHRISTIANSHAVN

Leif Ascanius Sol ApSWilders plads 9a 1.
sal th

1403 Christianshavn
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Christianshavn

FREDERIKSBERG

Leif Ascanius Sol ApSPeter Bangs Vej 1
4. sal - Bygning 8 - Klinikrum 18
2000 Frederiksberg
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Frederiksberg

KØBENHAVN K

Leif Ascanius Sol ApSFarvergade 27

1463 København K
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling I København K