mail@psykologcare.dk | Ring til mig på 4019 0019

Parterapi online

Er din kalender altid fyldt op? Og er jeres hverdag præget af mangel på timer og stor logistisk? Så er online parterapi værd at skænke ekstra opmærksomhed.

Mange parforhold kan have behov for professionel hjælp til at håndtere såvel hverdagsproblematikker som mere alvorlige og vanskelige udfordringer. Men ikke desto mindre vælger mange par ikke at modtage parterapi på grund af en hektisk hverdag.

Problemer i parforholdet tærer på energien, lysten, gnisten og ikke mindst kræfterne. Som erfaren psykolog har jeg hos PsykologCare de rette teknikker til at få jeres parforhold tilbage på sporet og som et led i forsøget på at imødekomme så mange forskellige typer af mennesker, parforhold og kalendere som muligt, tilbyder jeg parterapi online.

Hvordan dette fungerer, og hvorfor det kan være en fordelagtig løsning for jer, får du en mere detaljeret beskrivelse af neden for.

Sådan fungerer parterapi online

Udgangspunktet for alle konsultationer hos PsykologCare er klinikken på Frederiksberg eller Christianshavn. Hvis det ikke kan lade sig gøre for jer, at møde op i en af mine klinikker, eller I foretrækker at foretage konsultationen på alternativ vis, kan der indgås en aftale om online konsultation.

I forhold til parterapien betyder dette, at I kan få parterapi online, hvor konsultationen foretages over internettet. Det kan også lade sig gøre at stable en telefonkonsultation på benene, men det er altid at foretrække, at det er muligt at se hinanden.

Konsultationen kan eksempelvis afholdes over Skype, og her er det muligt at inddrage op til flere forbindelser, hvis I som par ikke opholder jer på samme adresse, når konsultationen skal afholdes.

Tre fordele ved parterapi online

I sparer tid
Når I vælger at foretage jeres parterapi online, sparer I tid på transport frem og tilbage. Dette frigiver tid til andre ting – eksempelvis længere parterapi.

I sparer penge
Vælger I at benytte jer af PsykologCares gode mulighed for parterapi online, sparer I ikke alene penge på transport – I slipper også for at skulle betale for eventuel børnepasning, mens terapien står på.

I spares for unødige bekymringer
Med parterapi online er distance ingen hindring for at gøre en indsats for jeres parforhold. Er den ene af jer ofte på eksempelvis arbejdsrelaterede rejser og dermed væk fra hjemmet, kan parterapien fortsat gennemføres. På denne måde slipper I for unødige bekymringer og meget koordinering, da parterapi online kun forudsætter adgang til internettet.

Åbningstider
Mandag – fredag: 09.00 – 18.00
CVR-nr. 25260783

CHRISTIANSHAVN

Leif Ascanius Sol ApSWilders plads 9a 1.
sal th

1403 Christianshavn
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Christianshavn

FREDERIKSBERG

Leif Ascanius Sol ApSPeter Bangs Vej 1
4. sal - Bygning 8 - Klinikrum 18
2000 Frederiksberg
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Frederiksberg

KØBENHAVN K

Leif Ascanius Sol ApSFarvergade 27

1463 København K
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling I København K