mail@psykologcare.dk | Ring til mig på 4019 0019

Har du symptomer på stress?

Voldsom hovedpine, hæmmende koncentrationsbesvær, pinefulde mavesmerter eller angst. Stress har mange ansigter.

De mange forskellige symptomer på stress gør, at det er ikke altid nemt at vide, om du er stresset eller ej. På baggrund af mange års erfaring med både behandling af stress og stresscoaching, har jeg som specialist i stress hos Psykologcare et indgående kendskab til, hvordan du finder ud af, om du er stresset.

Fysiske og psykiske symptomer

Det kan være vanskeligt at give en entydig opskrift på symptomerne på stress. Hvordan din krop reagerer på stress er nemlig i høj grad personlig, og du bør af denne grund altid tage udgangspunkt i, om din krop sender nogle signaler, den ikke plejer at gøre.

Blandt de hyppigste fysiske symptomer på stress finder vi hjertebanken, vægttab, hyppige infektioner i kroppen og hovedpine. En generel indre uro og forværring af kroniske sygedomme er desuden også fysiske symptomer på stress, du bør reagere på.

Vanskeligheder ved at huske og koncentrere dig, udbredt træthed, let til irritation og angst er alle hyppige psykiske symptomer på stress, der bør få dine alarmklokker til at ringe. I mange tilfælde har depression tilmed rod i stress, og vigtigheden af at reagere på symptomerne kan derfor ikke undervurderes.

Stress rammer i alle aldre

De fleste tror, at stress kun rammer voksne, der har travlt på både arbejdet og på hjemmefronten. Men dette er langt fra tilfældet.

Flere og flere børn og unge oplever stress, hvilket betyder, at både børnehaven, folkeskolen, ungdomsuddannelser og universiteter er steder, hvor stress er et problem.

Kan du nikke genkendende til en eller flere af disse symptomer på stress, og ønsker du at komme i forebyggende eller akut behandling, er du velkommen til at kontakte mig hos Psykologcare allerede i dag.

CHRISTIANSHAVN

Leif Ascanius Sol ApSWilders plads 9a 1.
sal th

1403 Christianshavn
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Christianshavn

FREDERIKSBERG

Leif Ascanius Sol ApSPeter Bangs Vej 1
4. sal - Bygning 8 - Klinikrum 18
2000 Frederiksberg
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Frederiksberg

KØBENHAVN K

Leif Ascanius Sol ApSFarvergade 27

1463 København K
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling I København K