mail@psykologcare.dk | Ring til mig på 4019 0019

Derfor er det vigtigt at reagere på stress

Stress er i højere grad end nogensinde før et folkesundhedsproblem med vidtfavnende konsekvenser.

Hos Psykologcare ser jeg mange forskelligartede typer af stress. For stress er en individuel størrelse, men ikke desto mindre kan det være en stor hjælp at få psykologhjælp til stress, uanset om du blot har begyndende eller mere fastgroede symptomer på stress.

Reager på stress og undgå at udfordre dit helbred

Kroppen er en kompleks og intelligent skabning. For når du har for mange bolde i luften på en gang, presser dig selv, eller kommer ud for traumatiske situationer går din krop i en form for forsvarsposition, der fungerer som en alarmtilstand. En tilstand, der kaldes stress, og som er en naturlig og hensigtsmæssig reaktion, der har til formål at passe på dig.

Det egentlige problem opstår, når du ignorer tilstanden. Her vil du udvikle vedvarende stress, som ikke alene er et stort psykisk pres, men også en tilstand, der udfordrer dit helbred.

Depression og angstlidelser er blandt de hyppigste følger af ubehandlet stress. Reagerer du ikke på stress, risikerer du at udvikle fysiske og psykiske sygdomme, som i værste fald vil påvirke dig resten af dit liv.

Psykologhjælp – en investering for livet

Har du symptomerne på stress, eller er du på baggrund af en lidt for hektisk hverdag bekymret for at udvikle det, er der mange ting, der taler for at opsøge psykologhjælp.

Til trods for at du skal investere en smule penge i et forløb, kan jeg give dig nogle yderst brugbare værktøjer til at håndtere stress. Disse værktøjer er ikke tidsbegrænsede, og du vil derfor kunne drage nytte af dem resten af dit liv. Redskaberne giver dig mulighed for såvel at håndtere stress i nuet som at forebygge, og det kan således være en investering for livet.

Du er velkommen til at kontakte mig allerede i dag, og jeg giver hellere end gerne uddybende forklaringer på, hvorfor det er vigtigt at reagere på stress.

CHRISTIANSHAVN

Leif Ascanius Sol ApSWilders plads 9a 1.
sal th

1403 Christianshavn
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Christianshavn

FREDERIKSBERG

Leif Ascanius Sol ApSPeter Bangs Vej 1
4. sal - Bygning 8 - Klinikrum 18
2000 Frederiksberg
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling på Frederiksberg

KØBENHAVN K

Leif Ascanius Sol ApSFarvergade 27

1463 København K
40 19 00 19
31 31 31 68
mail@psykologcare.dk

Afdeling I København K